importex.si

Skip to Main Content »

Search Site

You're currently on:

Artikli po kategorijah:

Naši dobavitelji

 


  

          

  

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novice

Novice
 

 

O podjetju

 

Smo trgovsko podjetje in delujemo kot distributer med proizvodnimi podjetji in velikimi porabniki kot so hoteli, bolnišnice, šole, gostilne, restavracije, mesarije in tudi trgovinska podjetja na drobno. Naš prodajni program je gostinska oprema in mesarska oprema.

 

Podjetje se je od leta 1992 razvilo v prepoznavno podjetje s širokim prodajnim programov gostinske opreme. Naši dobavitelji so iz Nemčije, Avstrije, Italije, Francije, Švice, Danske, Nizozemske, Španije, Češke …

 

Za profesionalno uporabo v gostinstvu nudimo širok asortiman gostinske opreme kot so kuhinjski noži F. Dick in brusilne stroje, jedilne pribore Amefa, kuhinjsko posodo in druge pripomočke Paderno, izdelke za strežbo APS, porcelan Grand Siegle, servirne vozičke in toplo-hladne bifeje Rocam Relly, orodja za izdelavo dekoracij iz sadja in zelenjave Artie in pripadajoče strokovne knjige, orodja za izdelavo sladkorne artistike in artistike iz čokolade, orodja za slaščičarstvo Martellato, folije proti kapljanju vina Drop Stop, posodice krožničke in nabodala za Finger Food Solia ter barvni stekleni pladnji, krožniki in sklede Axum, ter drugo gostinsko opemo.

 

  • Za profesionalno uporabo v mesarstvu nudimo nože in drugo mesarsko orodje F. Dick, brusilne stroje F. Dick in zaščitne rokavice in predpasnike iz nerjavečega jekla Euroflex.
  • Za uporabo v gospodinjstvu nudimo kuhinjske nože Friedr. Dick, jedilne pribore Amefa ter barvne steklene pladnje, krožnike in sklede Axum.
  • Organiziramo izobraževanja s svetovno znanimi strokovnjaki na področju kulinarike. Dekoracije sadja in zelenjave, izdelave slaščic, oblikovanja čokolade, sladkorja, izdelave finger food-a, oblikovanja ledu…

 

Uradno ime podjetja:

Importex, d.o.o.
Hotemež 7 a
1433   Radeče

Dosegljivi smo na številki:
Tel: 03/56 87 860
Faks: 03/56 87 861
E-pošta: importex@importex.si

Obiščete nas lahko:
 

IMPORTEX d.o.o.

Hotemež 7A
1433 Radeče


Kjer smo za vas dosegljivi:
Od ponedeljka do petka od 8.00 do 15.00 ure. Razen ob praznikih.

Kje se nahajamo:

 

Moja košarica

V vaši košarici nimate artiklov

Primerjaj artikle

V primerjavi ni artiklov


 

Kontakt

       

Tel: 03 56 87 860

 

 

Kontaktirajte nas


Za vse informacije in vprašanja smo na voljo od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure.
Dosegljivi smo na številki:
Tel: 03/56 87 860
Faks: 03/56 87 861
E-pošta:
importex@importex.si